تورتة المارينج.....
المقادير :-
4 بياض بيض
ملعقة صغيرة فانيليا
كوب سكر بودرة منخول
فواكة طازجة ( فراولة و أناناس أو اى فواكه تحبيها)
كريم شانتيه
الطريقة:-
يضرب بياض البيض جيداً حتى يتماسك نسبياً ثم يضا السكر بالتدريج على سرعة متوسطة حتى يتكون خليط هش و متماسك .
يوضع فى كيس حلوانى و تشكل به دوائر كبيرة على شكل قرص ليصبح طبقه للتورته بطريقة حلزونيه و بالحجم اللى انتى عايزاه و عدد الطبقات اللى انتى عايزاه.
ثم يدخل الفرن 15 دقيقة مع مراعاة عدم تغير لونه ثم يترك ليبرد.
ثم تشكل التورته بوضع طبقات المارينج بينها طبة الكريم شانتيه و الفواكه و يزين السطح بوردات الكريم شانتيه .